Menu
HomeWelkomMenugasterij courantreserverenover onsTake awayOpeningstijdenContactWinkelmandje (0)

maandmenu

 

 

Jubileum Menu 

Welkomst  Lepeltje

Een goede start met parelcouscous, gerookte kippenborstfilet en cranbery  gelei.

 

Hertencarpaccio

Dun gesneden Hertfilet met, frisse sla, rode  ui en bosbes confiture.

 

Garnaaltje in aardappel

Gepaneerde garnaal met, frisse sla en remouladesaus.

 

Creme soepje “eigenwijs”

Mosterdsoep met appel, gerookte zalm, en tuinkruiden.

 

Ossenhaas

Gebakken ossenhaaspuntjes met jus van rode wijn en sjalotten, aardappel rösti  en stoofpeer.

 

Framboos parfait

Huisgemaakt ijs met Framboos, oreo koek , frambozen en slagroom.

 

“Bijna klaar”

Twee soorten  Friese kaas toast, sla en rode port dressing